Hösten


Furry fake

Som om blixten slog ner i huvudet på mig, jag var tvungen att beställa hem den !
Och så passande att det kommer bli pälsigt till hösten-vintern.
Från topshop Uk 65£ (den är sjukt snygg i verkligheten)






GrönaLund

Fantastiska angelica övertalade mig till att följa med på grönan och det slutade i en kanondag igår.
Vi anlände till sthlm 09.30 och käkade en frukost sen spenderade vi 12 fantastiska timmar på grönan som har resulterat i att jag är helt färdig i kroppen idag och har varit sjukligt trött bara !
Och därmed godnatt (:








Av-på-av-på

Ja det här med bloggningen går ju lite som en på-av knapp för mig, ena veckan är jag supermotiverad till att blogga och andra veckan så har jag så mycket att göra så jag struntar helt och hållet i bloggen istället ^^

Men nu kommer jag börja få lite mer tid för migsjälv så hoppas att jag kan hålla igång med bloggandet och kanske visa några outfits ? Det är så svårt med outfits för oftast går jag bara till jobbet. eftersom jag jobbar i klädbutik måste jag ha deras kläder på mig och samtidigt blir ag lite bekväm när jag skall gå dit så det slutar oftast i jeansshortsen och en bastop eftersom att det alltid är så sjukligt skönt att jobba i !!

Före:


Men som lite peppning på det hela så gjorde jag om designen lite !
Den blev väldigt höstig kände jag men det är lite så jag är också, mörk och simpel på utsidan men bubblig innanför :D (efterresultatet ser ni ju så tänkte inte publicera någon bild på det ;) )

Campbell's

Jaaaa, jag har fyndat !!
Ett par jeffrey campbell's från tradera och de satt som ett smäck när jag fick hem dom. bara 600:-, lätt värt det tycker jag. Men tyvärr så får jag skavsår på tårna från dom så måste börja smågå i dem hemma innan de får följa med ut i världen




RSS 2.0