Iheartit

Helt sjukt att man kan sitta och kolla i flera timmar på weheartit, folk lägger ut så otroliga bilder och ordspråk och man hittar alltid något till en dålig och en bra dag! Men tills vidare har jag inget annat att säga så det här får säga resten :D
 

In the night


Natt tur i båten, saker kan inte bli bättre (:


Shampoo&Conditioner

Äntligen har jag beställt och fått hem mitt nya kära schampo. Vanligtvis brukar jag köra på Schwarzkopf Q10 serie som är en storfavorit men kände för lite omväxling och eftersom jag älskar min moroccanoil olja så kändes det som att den skulle få en vän i duschen :)
250ml flaskor och kostade 395:- tillsammans från bangerhead
Har bara hunnit använda det en gång så kan inte avgöra riktigt hur bra det är men det doftar lika underbart som själva oljan!

Together we vow that our colors will sparkle the faith

Kändes lagomt deppigt igår att inte befinna sig på summerburst måste man säga, många av mina favoriter höll hus där. Men som tröst fick vi kika på det på tv igår och umgås med min kära karl istället :)


Inspirerad

Jag känner sån fruktansvärd inspiration till allt. Till garderoben, till lägenheten, till vädret och till livet!!!
Synd bara att plånboken har sina stora begränsningar (:


I want it all

Älskar den här toppen, hoppas att den kommer in i butiken imorgon. Är frälst i alla färger så det blir supersvårt att välja ut en eller två bara, från ginatricot 129:- styck, vilket kap!



RSS 2.0