Foto

Hade min första "fotografering" med två kära vänner för inte så längesedan :)
Lärde mig verkligen mycket från det så hoppas på att det blir fler tillfällen så jag får komma igång lite till, har varit väldigt lite fota på senaste tiden för jag har verkligen inte tid just nu, Gaaah!
Men här är resultatet på mina fina vänner :)
 
 

The sun is shining

Men tyvärr inte tillräckligt länge!
Hade totalbestämt mig för att inviga min nya fina paljettväska och matchande skor från Zara i orange men av ren nyfikenhet kikade jag in på vädret som inte visade så positiva besked, spöregn mellan 19-05.
Huge problems! Så nu gräver jag i garderoben efter något som tål regn men samtidigt är väldigt finklätt.
 
 

Badrumsnytt

Nej fy vad bloggen har börjat blivit tråkig på sista tiden.
På schemat hela tiden står jobba jobba jobba och det blir så lite tid över till annat, men jag ska bli bättre!
Imorgon är det dags för kalas, tyvärr så jobbar jag lördag så det blir en lugn kväll för mig så tänkte passa på att klä upp mig lite extra som jag kanske annars inte skulle våga, ska se till att fixa en bild innan jag går hemifrån :)
 
För övrigt så fortsätter mitt shoppoholic beteende, har sjuk inspiration till livet så håller inte bara på att fyller upp garderoben utan hela lägenheten med nya prylar! Min karl åker bort om två veckor och då blir det en överaskningsmakeover av lägenheten tills han kommer hem, då kommer ni få se det färdiga resultatet för det blir verkligen eld i arselet när det ska tapetseras-målas-köpas-spikas-borras-och-kopplas! Mer än så vill jag inte säga just nu :D
Här är lite av det som fick sig ett nytt hem i min badrumshylla häromdagen, kunde inte vara nödjare!
I love ... Dräggeeeeel...
 

Tour downtown

Gissa vad jag har i kassarna ? ;)
Det skulle verkligen inte gå för idag har jag handlat lite udda saker, inte något jag köper varje dag!
ni får se vad dom innehåller lite senare för just nu står städning och matlagning på schemat tills min man kommer hem :)
 

RSS 2.0