Jobba, jobba, jobba

Ibland har man inte så mkt tid över och det är så jäkla drygt bara.
Jag jobbar dygnet runt känns det som och har inte tid över till någonting längre, vänner, familj, lägenheten, håret, ja allt blir lidande. haha, har världens utväxt som jag tänkte fixa imorgon, det ska bli så skönt att äntligen känna sig fräch.


Men nu har jag iaf sista dagen och sedan ledigt tisdag-onsdag innan det är dags att jobba fem dagar igen :P
Måste städa upp så jag kan visa lite bilder på hur våran tjusiga lägenhet ser ut, jag stormtrivs här, två veckor precis har vi bott här idag, tiden flyyyyyger verkligen förbi, kan knappt förstå det!


Nu när jag inte har haft tid så blir bloggen också lidande och det har blivit så lite inlägg på sista tiden så tänkte iaf visa hur jag ser ut idag i den strålande solen :D
alla kläder är självklart från ginatricot.
Men nu måste jag städa, äta och sminka mig innan det är dags för jobb !









Rådjur på framsidan

igår var våran andra dag och andra natt här i lägenheten, det firades med jordgubbar och fiskpinnar ;)
Vi var för trötta första natten för att göra något alls så det vart bara ligga som två sillar i soffan.

Och igår så stog vi på kvällen i hallen och diskuterade hallampan när karln börjar kolla mot fönstrer och säger "Ren". förstog först inte vad han menade men sen vände jag mig om och ja, där står en ren, precis utanför vårat fönster.
Jag vart superchockad, har bott sex år ute i skogen utan att se en enda ren på tomten och andra kvällen i lägenheten så står en och nosar i gräset utanför vardagsrums fönstret :)
Hann tyvärr inte ta någon bild.

Fullt upp och kom igång

Vi är ju mitt i flytten fortfarande.
Mycket har hänt i lägenheten, väggar har blivit målade, köket är fyllt och garderober håller på att bli monterade, jag vill så gärna visa er lite före och efterbilder men tyvärr så har kameran dött så jag har fått ta bilder med mobilen och självklart så är den sladden borta, doh´
Haha, men snart så, vi planerar att kunna flytta sängen på onsdag eller torsdag (det beror lite på om jag får hoppa in och jobba i veckan eller om jag får fortsatt ledigt)
Men nu ska jag packa den sista flyttkartongen och sen åka iväg till jobbet


Det är kanonväder idag, lika skönt som dagen då bilden är tagen ! 20 grader i skuggan :)


kom-kom ...



Kom-kom till ICA nu få kompispris! Spara flis! På jättestora skaror av ICAs egna varor!

För jag älskar den där jäkla reklamen, den fastnar på huvudet och den är klatchig, klatchig, klatchig. Och dessutom vill jag bara lyssna på den om och om och om igen, Go ICA det där gjorde ni bra ;)
Kom-kom till ICA nu få kompispris! Spara flis! På jättestora skaror av ICAs egna varor!

Fantastisk känsla

Vilken underbar känsla altså när man äntligen fått nyckeln till lägenheten, till sitt blivande hem.
I fredagskväll fixade vi nyckeln och hela helgen har det därmed varit spackling och städning för min del, karln är ju på jobbet hela helgen och veckan så det blir jag som sköter om sånt och idag hjälpte min kära familj till med massor utav saker.

Sen är även matteprovet avklarat så nu kan jag koncentrera mig på allt annat som är roligt :)
Ikväll blire spackla klart det sista i lägenheten för att kunna komma in och måla två lager i vardagsrummet imorgon och förhoppningsvis måla första lagret i sovrummet med vit färg och sen får vi se vad man mer hinner med.

I allt kaos sprang jag förbi only i fredags och dessa shorts fångade min blick så jag köpte dom och de satt sjukt snyggt på !! sen blev det impulsshopping på tre par örhängen som hängde framme i kassan, hade så svårt att bestämma färg ;)


RSS 2.0