Att börja högskola

Det här med att börja högskola känns verkligen som min grej just nu och jag börjar blir supertaggad! Men att packa smidigt inför imorgon är inte riktigt min sak. Ner i min lilla väska ska det få plats med följande imorgon:
-Ombyte för imorgonkvälls festligheter med studentföreningen
-Övernattningskläder för att sova bekvämt i E-J's soffa (Även fast det blir typ naken eller i fyllekläderna)
-Och slutligen lagom bekväma superbakis kläder för andra introdagen i skolan som ska inledas kl 9.30
Utöver det försöker jag nu också att bestämma vad jag ska ha på mig när jag går till skolan imorgon, har kommit fram till två olika varianter, samt vad jag bör ha på mig på torsdagskvällens fest med stureplan tema.
För att inte ha allt för mycket att göra försöker jag också att lägga fram kläderna som jag ska förväntas ha på mig på fredag på jobbet så att jag inte råkar gå naken.
 
Ni skulle drunkna av att gå in i mitt sovrum nu... också helt plötsligt kändes allt snäppet jobbigare av någon anledning (:

Make up ..

.. Store is awsome! Hade helt slut på smink häromdagen så det fick bli en tripp till Makeupstore efter mycket om och men, har kört på mitt smink från både I.d och Everydayminerals som har fungerat hur bra som helst men efter lite övertalning så kände jag för att äntligen ge mig in i ett annat märke. Så till vardags kör jag numera på en foundation från Maxfactor, ett puder, solpuder istället för rouge och ett supersnyggt läppstift från Make up store.
Och resultatet? Jag kunde inte vara nöjdare, tillsammans med min primer från e.l.f går sminket fort att applicera och det sitter hela dagen
 

Jag tycker om snacks

Såhär såg mitt härliga söndagshäng ut. Det var en tuff helg, först party som tusan och roligt hade jag med kära vänner på lördagen och sen upp och hoppa tidigt på söndag för att spackla väggar, fixa tavelramar och dylikt.
Så därför behövdes det här verkligen igår!

Today i'm wearing

Det här! det regnar på ute men är stekhett, dessutom ska det spricka upp mot kvällen när vi ska ut och käka med flickorna så jag trotsar vädret ändå :)
Top 149:- och shorts 299:- från Ginatricot! Nu ska jag springa mot jobbet.

Surprise

Imorgon åker min andra halva iväg på semester i tolv dagar och det kommer blir lite jobbigt att vara utan honom eftersom vi praktiskt taget sitter ihop annars :)
Men jag har fullt upp ändå! Det ska bli en liten överraskning nu när han är borta så ska jag göra om det som han tycker vi ska göra och sånt som han själv inte haft tiden att fixa.
Tapetsering-gardiner-kuddar-lampor-el-blommor-tavlor-lyktor-spegel-rensa
Sen ska jag trycka in lite jobb och party där emellan (jag vet att ni får höra den där listan ofta men äntligen ska saken ske på riktigt!!! :) )
 
 
Så länge får ni ett riktigt grymt klädtips, den här kjolen från Nasty Gal, Vill verkligen ha men min ekonomi tillåter inte just nu

RSS 2.0