Craving for ..

Den här (första)veckans pic, har jag valt ut kläder som jag har stor craving efter just nu !
Men trots det får jag absolut inte inte inte INTE handla, jag har satt köpstopp på migsjälv men det är så himla svårt att sluta kan jag tycka

1. Grovstickad top - nastygal 68$


2. Guldleggins - American apparel 42 Euro - hamnade här inne av en helt slump,
kollar aldrig byxor eller liknande på nätet men nu har jag sånt habehov, skitsnyggt


3. Converse - ca 600:- - Nu när kylan är på ingång med stormsteg är det verkligen en facerape när man är ute och springer i sina öppna sommar-klackar, ännu värre är det när man inser att man måste sätta på sig stiletter för att gå ut med soporna ..

 


Zebra

Emma var här idag och fixade sina naglar, fantastiskt jobb av mig som jobbare med nya tekniker idag ;) (såg dock nu att lite färg hamnat utanför men det syns inte lika mycket live)
Älskar resultatet, ska göra lika fast med leoprickar någon dag nästa vecka tror jag. men mami har förhandstur på gelen som finns kvar, dags för en ny beställning


laxrosa

Idag kör jag på en laxrosa skjorta och svarta jeans från ginatricot och åker iväg på loppis med mor min
håller tummarna för att det går bra och att man blir av med lite skit


My Xperia Ray




Bilderna säger det mesta, men nu är jag iallafall grym och nöjd ägare till en rosa SonyEricsson Xperia Ray
en liten mysig touch android telefon
efter att ha trixat med den två dagar nu så kan jag konstatera att det är en sjukt bra telefon för det lilla formatet :)


Fruity

Gjorde ett par naglar på frida som blev kalassnygga häromdagen, vart toppennöjd med dom och vill nästan göra lika själv ;)
fruktig inspiration nu när hon ska åka och vara barnflicka (:
har även hittat typ hundra olika nya saker som jag måste testa när det kommer till nageldesign, älskar det, det är väl tusan det roligaste som finns!!




orange kavaj

Idag har det varit en såndär lagomt skön dag, började med att bara gå till arbetsförmedlingen och sedan handlade lite "nödvändigheter" som servetthållare och kanske världens snyggaste handkalender ;)
sedan som toppen på moset så fick jag inspirationen till att handla en ny mobil ! efter mycket om och men har jag bestämt mig och det var ju inte det lättaste för mig kan jag lova. så imorgon ringer jag till mediamarkt och hoppas att dom har den snygga färgen jag sett på nätet också får ni se senare vad det är för en jag ska köpa :)


RSS 2.0