Kanonväder före regnrusk

Idag och igår var det två riktiga kanondagar här i stan, det kändes ju lite jobbigt att komma hem i lördags till 14 grader och pissväder men tack och lov så vände det ganska fort :)
Men nu åker karln på fredag och då är det dags för skitväder här hemma igen, men man får väl passa på att avnjuta den tiden man har i solen ;)


svensk sommar

regn, moln, moln, lite sol och ännu mer regn. Det är väl lite typiskt för svensk sommar eller hur ?
men idag trotsar jag faktiskt det halvdystra vädret ute genom att dra på mig lite sommar-aktiga kläder.
Bara älskar halsbandet jag har idag, så sjukt snyggt och piffar upp vilken tråkig outfit som helst.
Nu ska jag åka ner på stan och införhandla allt inför resan så att jag kan packa klart ikväll för imorgon kl 11 åker jag hemifrån :D




Makes me move like a freak




För på fredag åker jag till cypern på en sista minuten resa !!! Woho!! Hänger på två utav mina damer som bokade resan för längesedan, och den ena av dom vet inte att jag ska med än, det får bli en liten överraskning ;)
Och samtidigt så jobbar jag imorgon så har lite grejer att stå i imorgon och fredag innan planet lyfter, så nu kan jag inte sitta här och skriva eller !! :D


Orange from Zara

Såg att kenza hade klickat hem dessa sköningar och jag vart blixtförälskad när jag såg bilden på dem så var tvungen att snabbt gå in och klicka hem ett par till migsjälv som lite pepp på jobbveckan som varit ;)
Och sjukt snygga är de ju på foten !! Jag vill bara gå ut och visa dom för hela världen



Nu skulle inte ett par campbell´s lita och ett par clogs sitta helt fel i garderoben !
Tyvärr så är de aldeles för dyra för att jag skulle köpa dom just nu
men nu till något helt annat och det blir att åka iväg hemifrån för lite saker som skall fixas också har jag troligtvis en fantastisk grej att säga ikväll. :D puss

Catching - ching -ching

Igår var jag och Angelica iväg på en eckerökryssning över dagen, våran lilla tradition.
handla lite alkohol, öl åt pojken och snus till familjen och spelade en hel del, som vanligt. och självklart åt vi buffén på vägen tillbaks! Och gissa om jag hade flyt den dagen eller ? ;)





Nu ska jag städa och sånt tills karln kommer hem så kanske jag kan visa hur längeheten vi bor i ser ut !


Sunny sunny

Nu är det slut på den långlediga helgen jag och karln har haft, lite drygt med tanke på att det här är min enda lediga dag och sen jobbar jag veckan ut.
Dessutom har jag hundra saker står på schemat idag, har skrivit små listor åt oss så att vi som är senila kommer ihåg allt vi ska göra :P

Jag ska diska och städa o borde laga mat innan han kommer hem men just nu ligger jag och myser med kissen som är så gosig och bara geekar med datorn för omväxlingskull.
Också har vi i veckan fått nytt tillskott i familjen iform av en till svart kisse, men han är ute på rundvandring när det är såhär fint väder !




RSS 2.0