tråkigt väder

idag körde jag på en simpel klädsel, byxor 499.- och tröja 149:- från ginatricot.
älskar den här tröjan (kan vara därför jag har köpt den i tre olika färger, haha ) den kommer passa perfekt till hösten när det blir lite kyligare men just nu använder jag den utan en jacka till


inspiration

Har haft sån grym inspiration de senaste dagarna till att klä mig ! både höst och lite vinterkläder, så igår blev det en hel del shopping gjord på gina tricot.
Längtar lite efter att få börja använda min pälsväst från topshop, men samtidigt vill man inte ha vinter och kyla :P
Så det här har jag på mig idag iallafall, skjorta och byxor 299:- styck från ginatricot
men nu måste jag springa till bussen, ska hem till mamma på heldag och dona lite :D


Stressiga dagar

det här är det enda jag inte förstår med stressiga dagar.
när man går till jobbet och är ledig två dagar i veckan hinner man med så mycket mer och känner sig mycket mindre stressad över vad man gör resterande delen av dagen.
De senaste dagarna för mig har kännts fullsmockade, i tisdags körde jag karln till arlanda för att han skulle åka och jobba, så nu tre dagar har jag haft em, jess och malin hemma som har gjort sina naglar ! och där imellan egentligen bara hushållssysslor och sånt drygt  som måste göras.


Du får leva med det ..



Förstår inte vad det är egentligen med den här låten men trots att den egentligen är superdeprimerande och texten stämmer in på så många människor där ute i kylan, så tycker jag att den är så sjukt bra också blir jag bara så himla glad av att lyssna på den !! :D Hälsa till satan ;)

Knasiga katter

vi har minsan två knasiga katter, dom är så söta tillsammans och var för sig håller dom på med allt konstigt.
som favoritplatsen att sitta i halllådan ? eller om han får välja så krypa ner bland mina underkläder :P






sötast var nog när jag hittade den ena kissen under den gamla grillen som ska slängas :) 


Shopping


Nails

det här med gelenaglar är ju fortfarande lite nytt för mig så självklart behöver jag visa lite bilder från hur det går för mig ibland :) Här har jag gjort dom första gången på någon annan person, angelica som satt modell till sent på kvällen efter en heldag tillsammans. (dom vart ju lite för breda och har fortfarande svårt att handskas med byggnadsgelen) Sedan dess har jag även gjort på migsjälv och mormor,
så kommer Malin förbi nästa vecka för att fixa sina! hoppas på att jag får testa lite nytt på henne så ska jag samtidigt passa på att beställa hem lite nya tillbehör


Church street saloon

Gävles mest överlägsna restaurang !
bästa maten, grymmaste konceptet och fantastisk stämning är det enda som kan sammanfatta den restaurangen.
Church street saloon har tema av vestern, servitriserna är utklädda till cowgirls samt cowboys, i hela lokalen hänger och står det gamla tidningar, kläder, öl etc. från "western tiden". Damerna dansar cow-dans på bardisken,
det är dunkelt ljus och borden lyser upp av ett ljus nedstoppad i en jackdaniels flaska. möblerna består av stockar och gammeldagsa trämöbler och du erbjuds jordnötter som sedan kastas på golvet innan maten serveras.
Och när maten väl kommer in är det grymt stora portioner av vällagad och bra sammansatta kombinationer, även denna påminner självklart om vesterns tid.

 


Ljuslyktor

Handlade några ljuslyktor som nu hänger i våra stora vardagsrumsfönster, matchande sten i lila som resten av rummet. två storlekar, den lilla 49:- och den stora 129:-
färgen är mer rättvis på andra bilden för sanden är verkligen knall-lila. nu blir det sova för min del, åka eckerölinjen med angelica imorgon :)


Poncho

Igår gjorde jag en totalmiss klädmässigt, gick till jobbet i shorts och linne kl 11 och vid två tiden började det spöregna, det bara öste stenhårt !!
så dumma jag som inte tog en jacka köpte mig då en poncho för att hålla värmen lite och använde den idag.
Den kommer att bli supermysig ihöst när kylan börjar krypa på

149:- ginatricot


Utemöbler

Nu äntligen har vi köpt och monterat våra nya utemöbler samt våran sprillans nya grill.
Blev visserligen klar med allt i torsdags men tog inte bilder förns idag
Det går mot hösten men bättre sent än aldrig tycker jag och har vi riktigt tur kan man sitta hela augusti utomhus ;)
nu ska det bara upp lite lyktor, askopp och planetras lite blommor runtom altanen så är allt färdigt till nästa sommar


Personal-kalas




nu beger jag mig iväg till tröjde för lite personal aktiviteter.
det var tänkt att vi skulle leka lekar och sånt men vi vet alltid hur det blir när kakan har fått i sig lite, då slutar det oftast på något ställe i stan ;)

Favoritblus

Idag har jag på mig ett par svarta shorts från only och min nya favoritblus som kommer från ginatricot.
äger en i brunt också, den är snygg och sjukligt skön att använda.


Gelenaglar

Woho förra veckan beställde jag hem saker till att göra gelenaglar och äntligen har paketet kommit, en överlycklig sandra som packade upp och var tvungen att pilla på allt igår, så idag testade jag att göra på migjsälv.
tog ganska lång tid (3 ½ timmar) men då åt jag mat och pratade i telefon imellan, fick inte igång den jäkla slipmaskinen jag köpte, förstår inte hur man får i bitsen som man slipar med (:





men ändå lyckat resultat för att ha gjort gelenaglar första gången någonsin tycker jag !
och redan lär man sig små triks.
då blir det bjuda hem lite vänner iveckan att träna på ;)


Inredning

Äntligen börjar lägenheten att ta form !
fortfarande lite småplotter så som att sy gardiner och krukor och lite sånt som skall fixas men ingenting stort änsålänge. här har ni en ljushållare och tamburmajoren jag köpte i veckan iaf (påminnelse till oss i hemmet om att vi måste lära oss hänga in jackor vi inte använder i garderoben, hänger typ 10 jackor där nu) haha




RSS 2.0