För lite tid eller för mycket att göra ?

Ja jag vet faktiskt inte vilket utav dom som stämmer in bäst.
Har haft mycket med jobb hittils och nu kommer det att bli mycket utav allt annat i hela Mars.
Det som står på schemat är:

Matte C - Göra klart boken inför provet 1 april
Läsa högskoleprovsboken - så att jag är väl förberedd till 2 april när provet ska skrivas
Övningsköra - Drog fingret ut ur rumpan och nu är uppkörningen bokad den 28 Mars
Plugga körteori - Har teoriskrivning den 24 Mars så måste ligga i



Bara för att vara lite extra nördig så har jag gjort upp ett välbehövligt schema så att jag ska hålla koll på vad jag ska göra om dagarna. (så att halva dagen inte går åt till att bestämma vilket jag ska börja med)
känns som att jag har en rolig månad framför mig

Något för bokhyllan

Ja inte varje dag man kan sätta den rubriken. Det har hänt en gång tidigare att jag frivilligt köpt mig en läsbar bok. Den förra köptes på väg hem från bangkok i oktober då köpte jag mig The style strategy av Nina garcia.
Och den här gången var det ännu en bok från Nina garcia som får göra sällskap i hemmet, denna gång the one hundred. Boken ska väl kort och gott handla om vilka hundra plagg en kvinna måste äga.
Det kommer bli lite annan prioritering på shoppingen hädanefter så därför tyckte jag inte det var så dumt att få lite tidlösa tips på traven :)


Så det är såhär jag spenderar denna lördag ;)


Swimwear from H&M

Hade helt glömt bort att berätta om den dösnygga bikinin jag klickade hem från H&M's hemsida.
Volanger, rött och minimini. Trosorna gör att jag får lite ångest inför utlandsresan och ska därmed basta köpa mig ett gymkort så jag kan komma iväg och träna rumpan lite. (eller fixar det på måndag iaf)

Nu blir det lite ärenden och sen hjälpa mor min att färga hennes hår snyggt :)

 

Bikinin kostade iaf 129:- för överdelen och 99:- för underdel.


Shorts på vintern - ja tack

Om man går ner på stan i shorts fast övriga kroppen väldigt välklädd på stan blir man bokstavligt talat utstirrad.
Vad är det för fel på alla fryssna människor ute ? Man kan väl ha vilka kläder man vill sålänge man tycker det är varmt ?
Dessutom tänker inte folk längre än näsan, bara för att jag har shorts ute betyder det inte att jag kommer vara något ute. Går 50meter till bussen, 50 meter från bussen till jobbet och sedan samma rutt tillbaks när jobbet är slut. Så Shorts på vintern - Ja tack om du frågar mig (:


Jag på jobbet igår. Alla kläder från Ginatricot ;)


Ligger och storpluggar

plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga.
Tar det aldrig slut eller ?
Men har trots allt gjort 20 sidor idag, även om det nu tagit hela dagen typ och hjärnan håller på att sprängas.
Sen så har jag ju lite sällskap vid min sida, någon som mer än gärna tar sig ann dom där jobbiga men så sköna att ligga på skolböckerna.




2011-02-18

Jag borde plugga men orkar helt enkelt inte.
Ska möta upp några flickor i stan vid nio för biljard och någon drink typ så det blir ju mysigt.
Men just nu vill jag bara att karln ska komma hem, sov borta inatt så vi har inte pratat på ett dygn och det känns skitknäppt :P
Köpte några ringar häromdagen så tills vidare visar jag bara det :)


Knivar och Glas

Häromdagen tog jag och Mamma en sväng på stan, mestadels för att jag redan hade övertygat karln hemma om att vi behöver vin och champagne glas tills flytten.
Så in som dom stamkunder vi är på cervera. Dock så hade dom inte så mycket annat intressant den här gången.
Jag köpte åtta stycken små vinglas och åtta stycken champagneglas från märket Great, Serien Charisma.
Sen var mamma urgullig och prutade lite på något som vi båda uppskattade jättemycket att vi fick, nämerligen ett knivsett från Global. De fem vanligaste och mest användbara knivarna de har i sin serie, dom är superbra !




 



utökar samlingen

Jag vet att det blir lite väl mycket tjat nu om skor men jag är en sådan sucker för vackra skor och nu när jag har haft tid att leta efter lite och scorett har rea så kan det inte bli någon annan utgång :)
Dess sköningar däremot kommer från Scorett ursprungligen men blev mina genom en annons på tradera, för sköna 203:- fick jag hem dessa helt nya i förra veckan :)

Måste även tillägga att jag hatar, verkligen hatar den groteskt fula korkmattan som finns i lägenheten, inte direkt så den förgyller bilderna som ett fint trägolv kan göra.




Valentine's Day

Idag är det ju alla hjärtans dag. Pojkvännen är på jobbet och jag har en massa saker som jag ska hinna med på förmiddagen. Vi vet dock inte om vi ska göra något speciellt ikväll, avskyr alla hjärtans dag, Måste man verkligen ha en speciell dag bara för att kunna ta sig lite tid till den man älskar.
Det jag ska hinna med idag är iaf, gå in på AMS, möta upp mami på stan, forsla över saker från ena datorn till den andra, handla ut kläder på jobbet, åka hem med massa saker och eventuellt göra ett nytt pass idag. Ska väl dock börja med att klä på mig så att jag kan kila iväg och sätta upp efterlysningsannonser för en lägenhet. =)


2011-02-03

Suck, plugga, plugga, plugga, plugga och ännu mer plugga.
Tar det aldrig slut undrar jag ?
Är hemma idag, har haft fyra fartfyllda dagar som började i måndags med att mäklaren rövpippade oss på en lägenhet, fortsatt av typ hundra samtal till alla möjliga personer, plugget, jobbet och så vidare.
Orkar dock inte ta upp det med mäklaren igen för jag håller precis på att gå ifrån det.
Nu däremot, bulla och sen gissa vad, jo plugga !


RSS 2.0