Gina

Jag börjar bli lagomt trött-ledss-irriterad-trög-uttråkad-dampanfall på att gå till jobbet.
Mycket beröm till er alla som står ut med det dagligen!! Människor på den här planeten är tröga och verkar tro att alla är tankeläsare, därför har dom utvecklat ett speciellt språk som dom pratar med oss butiksbiträdande.

Lexikon, Vad människor säger - vad dom egentligen menar.
Medium? - Jag vill ha en medium av den här men är för lat för att leta själv
Ni hade en sån förut - Den fanns i en annan butik för två år sedan
Jag har sett den - Jag såg den på internet men har inte sett den i butik
Jag såg den på en av era reklamer - Menar oftast på en sex veckor gammal reklam
Jaha stänger ni snart - Lalalala.. jag hör inte vad du säger men det låter bra

Snart kommer en uppföljning på vad vi butiksbiträden menar när vi pratar med er, så att alla kan börja lära sig lite folkvett någon gång!!

Long days

Nu är det långa dagar här, jobba jobba jobba jobba, Anna är hemma sjukskriven så man ska väl inte klaga men det blir inte mycket tid över till annat.
Nu börjar det gå åt finare håll iallafall med lite sol dom här dagarna :)


Year one

Garvar för mig själv varje gång dom visar reklamen på tv, hahha så jävla skön Jack black är!! :D


Söndag

Den där att göra listan börjar bli lite kortare tack och lov, samt att skolan börjar trappa av sakta men säkert woho! Tyvärr så tillkomm det lite saker att göra utomhus, men iveckan blir det jobba så det får helt enkelt vänta på bättre tider! Vill bara köpa allt nununununu, också börjar jag få grov solabstinens också. Funderar på en sista minuten någonstans nästa månad, inte skulle det vara så dumt!
men nu: laga middag och sen bingokväll :)


Handtag.tapeter.hyllor.kubskåp.sittbänk.tavlor.tvbänk.väggvitrin.stol.vaser.gardiner.blommor.ljusstakar.lampor.
kottar.svartalister.ramar.skoltavla.kritor.mergardiner.vitfärg.spackel.kuddfoderal.högtalare.distanser.element


Foto

Tycker det är supersupersuperkul att fota, verkligen en sak jag har fastnat för! Samtidigt som jag blir så jääääkla arg när jag kommer hem och tror jag sitter på en lyckad bild också har jag gjort något helpantatfel eller så inser jag väl hemma vilken inställning jag borde ha använt istället. Men jag håller fortfarande på att lär mig massor varje gång och blir väl bättre med det också :)




Här är lite från veckan som gått, ursäkta min grymma blom-fetish men älskar verkligen blommor så mycket!


kandelaber

fullt ös medvetslös har verkligen varit den här veckans grej. Först jobb en massa dagar, bröllopsdags firande, sista april, släktingar på besök, åttioårskalas och sen en tokförkylning på det, men då är väl allt som det ska! Har äntligen blivit frisk och kommit igång med skolan så skönt att det snart är slut på kurserna för den här gången


Den här tjusiga kandelabern från Owe Jansson ska få en plats brevid våran soffa, där kommer den nog göra sig strålande! Då återstår bara att fixa en plats till palmen som stod brevid soffan tidigare


RSS 2.0