move it, I feel the vibe is getting loud



I say i’m flammable i’m tnt, light it up. She’s hotter than fire. I said i’m tnt
but i’m not gonna out your seat, they try but can’t compete..
cause i’m complete!! Nu kör vi för kvällen Angelica ;)


Makeover

Spänningen är olidlig här hemma, nu kommer det vara full rulle helgen ut, det ska smårenoveras och donas så mycket jag bara hinner och det ska dessutom jobbas i två dagar med så håll tummarna! (Ja och håll dom för att brynäs vinner hemmamatchen ikväll också ;) Så hörs vi igen när min späckade helg är slut!


Cult

Ny badrumsdeko från cult design. En skål till fula topps, en kruka till nagelsaxar, pincetter och sånt som man vill gömma samt en skål att ha värmeljus i. Har fått en perfekt plats i hyllan idag! Mycket stilrent!


Effektiv dag

Idag har jag varit iväg på stoooor shopping, lyckades få med mig en hel del finurligheter och hoppas att vi kan få i ordning det till helgen eller så! Ohhh jaa nu är lägenheten i full rullning (eftersom att jag har sjuklig beslutsångest när det kommer till allt så måste jag tänka i typ hundra år på saker och kan aldrig bestämma mig)
hihi längtar redan tills torsdag när jag är ledig så jag kan börja få saker gjorda :D

Men tills vidare får ni inte se något nytt på sådan väg utan bara lite fina semesterbilder från Racha Island









Projekt

Jag vill bara göra om hemma! har lite planer på vad som ska göras, vad som bör göras, vad som kan göras.
Evighetslistan.. och karln blir ungefär tokig, gick det skulle han nog spruta eld ur öronen för om jag vill göra om så är det han som måste göra jobbet ;)


Handtag.tapeter.hyllor.kubskåp.sittbänk.tavlor.tvbänk.väggvitrin.stol.vaser.gardiner.blommor.ljusstakar.lampor.
kottar.svartalister.ramar.skoltavla.kritor.mergardiner.vitfärg.spackel.kuddfoderal.högtalare.distanser.element


BANANAAAA


Pasteller

Jag är i vanliga fall ingen given kund till river island men den här gången har dom för mycket ögongodis!! Vill verkligen verkligen ha den här superfina kavajen och väldigt gärna den där väskan också! 
Allt på bilden är nykomlingar hos riverisland så in och kika efter något snyggt i pastell


Fjun

Katten har lite svårt att avgöra när det är dags för lek och inte. När saxen, nålar och gardinen är framme så kan det inte betyda något annat än superrolig lek såklart!
Men nu blir det mindre roliga saker, tvätta och städa sen laga en romantisk middag till min man på vårat vis :)




Did I hear someone say party ?

I helgen var det inflyttningsfest, jobb och påsk.
full rulle, så som jag vill ha det med andra ord
Kalaset spårade lagomt fort och därför låter jag bilderna tala för sigsjälv!
Tusen tack samborna Emma och Jessica för en superkväll ;)


More pics

Här är Naiharn och Ya nui området i Södra Thailand. Fantastiskt bra hotell bodde vi på! Bästa hotell restaurangen vi käkat på, billigaste boendet vi hade, mest välvårdade samt välstädade rummen och även den trevligaste och mest hjälpsamma personalen! Tummen upp för YaNui Resort




Späck

Nu är det fulla muggar precis som innan resan, hade tänkt fixa naglar på tre vänner senare i veckan så hoppas att någon av dom har lust att ställa upp på något lite roligare än en fransk manikyr :P
För övrigt pluggar jag, går i skolan, städar etc. men på lördag är det inflyttningsfest så det är något att se fram emot :)










I brist på annat kommer här iallafall lite bilder från semestern, alla är tagna på Surin beach Thailand.
Ett litet rogivande område, väldigt fin strand och standarden på restaurangerna var rätt hög. Dock överdrivna priser på både mat och hotell samt stendött på kvällarna. Där vart det bara sola, bada, dricka fruktshakes och lite smirnoff green apple på kvällarna ;)


Home sweet home

hade tänkt lägga ner bloggen efter semestern därför har jag inte skrivit något på tre veckor men sen insåg jag faktiskt hur rogivande det är att skriva av sig och att kunna blicka tillbaks :)
Så här kör vi igen, har hundra semesterbilder att visa men har inte tid att publicera alla nu så här har ni en sneakpeek.


RSS 2.0