Ny vecka

nu är det ännu en ny vecka, på torsdag har jag matteprov och på fredag får vi nyckeln till lägenheten så vi kan komma in och måla och sedan börja flytta på lördag/söndag.
Förutom det så är det en sådan fantastisk dag, vi har 22 grader i skuggan här !!! blåser dock men inget hindrar mig från att ta shortsen när det är strålande sol :D

Idag kör jag all gina tricot, shorts, top och poncho samt mina raybans. Och nu ska jag åka iväg och handla lite saker till lägenheten, Woho !


Solväder

Idag är det ju fantastiskt väder ute!! Hela dagen har termometern stått på drygt 18 plusgrader och i solen ca 24 grader. Därmed är förhoppningsvis sommaren kommen, jag är så ledss på snö.
Och eftersom att snön har smält bort så hastigt så har det resulterat i att ån utanför oss har svämmat över något sjukligt och nuförtiden kan jag se den från huset och dessutom ligger snart maj-kasen i ån :P


Grillplatsen har svämmat över


Bryggan har drunknat, Det skall vara ytterligare tre trappsteg som ligger ca 1 meter under vatten


Och hustomter så som sommarstugor som haft stor marginal till vatten har blivit sjötäckta


Soffa, -check

Nu börjar det närma sig, 17 dagar(!!!) tills vi flyttar in i lägenheten. Det är nervöst, spännande, roligt, konstigt, stressigt och helt jäkla sjukligt altså
Och som vanligt har jag lite hets för det är ju så jäklarns mycket som ska hinna inhandlas.
Idag tog jag en runda på stan efter att jag kommit från jobbet och köpte på mig lite utav sakerna vi behöver och vill ha, med mig hem kom:
2 skålar och 3 kuddar från mio, från rea allt för 99:-/styck och sedan djupskålarna som saknades i våran new wave serie med tallrikar för 229:-/styck.





Det är så himla skönt för äntligen så har jag varit in och beställt en soffa ! också den från mio men hittar ingen bild på den så det får ni vänta på. Sedan har min kära mor också varit iväg idag och köpt den ljuvliga lampan som jag och karln har suktat lite väldigt jäklans mycket efter ;)
Men den hänger nere i hallen och är dammig så den kommer det en bild på när allt är klart i lägenheten och jag bara inte kan hålla mig !

Nu ska jag bädda ner mig och invänta you don't mess with the zohan och sedan sova ensam i min stora säng för karln är borta på cup över helgen. Imorgon: Ännu en dag på jobbet och sedan plugga sönder mig

ikon-stylist-modeskribent-artdirector-designer-arkitekt-mäklare

stora folkmängdens stad, mullrande ljud och billboarden som skiner rakt in i ditt fönster.
någonstans långt bort i fjärran, landet som ger dig gåshud, men där man får göra det man vet att man är bäst på.
om en stad i ett land där jag är centrum, där jag är störst.
när nattens sken får visa vägen framåt och låta dig vara en maskerad främling på dagen
där jag är en nobody fast jag är somebody.
Drömmen är den om min framtid, mitt liv.

Jag har haft mycket fram och tillbaks om vad jag vill bli och vad jag vill göra med mitt liv, jag har så många mål, så många drömmar och aldeles för många framtidsplaner.
Drömmarna började med att jag ville bli en stor karriärskvinna och besegra världen, men sen kom kärleken in i bilden och den har fått mig att tänka om lite.
Jag vill fortfarande bli stor, bli någon eller något, Men har fått gjort mina val utifrån hur vårat liv ser ut idag.
Nu känns det nära, ansökan är ivägskickad och i sommar kommer min framtid att avgöras. Antingen kommer beskedet att bli positivt eller så får jag ändra mina planer igen.


Mitt i all inredning

Ja, mitt i inredningskaoset jag har just nu så har jag nästan haft tid för shopping också, handlade saker på gina igår till ett värde av tusen kronor, får däremot lämna tillbaks hälften som jag inte alls vart nöjd med.
Samtidigt så vet jag att Maj kommer vara en supermånad vad gäller kläder inne på gina så vill inte handla för mycket nu då (:
Här är iaf det som jag är nöjd med:







Bikini

Jag är också sjukt svag för snygga bikinisar. Har köpt 4 bikinisar hittils i år och fler kommer det bli, frågan är ju bara när man ska ha tid att använda alla.
Den här fick jag hem från H&M för någon dag sedan, grymt mycket snyggare på dock, vill ha värme nuuu !!!
Men nu till något ännu roligare, jag och karln ska iväg och kika (förhoppningsvis handla) möbler till vårat hem som vi flyttar in i den 2 maj<3




Jordgubbar

Jag är en riktig galning just nu altså ! har haft sån craving för prinsesstårta och budapeststubbe i drygt tio dagar vilket resulterat i att jag fem utav dagarna har satt mig i bilen och kört till andra sidan stan för att köpa mig lite tårta, ja det är sant jag har ätit tårta typ sju dagar i rad nu, någon utav dagarna vart det hemmagjord rulltårta för att stilla ha begäret men jag är fortfarande så grymt sugen på en stubbe!!
Och igår när jag kikade in på citygross så hade dom självklart slut på det, men inte gjorde det så mkt för istället handlade jag lite jordgubbar och ost, minst lika gott ! ;)




hus och hem

Nu är det faktiskt inte så långt kvar tills flytten så äntligen slipper man ångest av att handla saker till hemmet, för nu kommer jag ju att behöva dem.
vackra kaffekopparna och faten är köpta inne på cervera, bara 699:- för 4 koppar och 4 fat :)
Sen har jag haft ögonen länge på dessa snygga ljusstakar/vaser och äntligen köpte jag dom, 129:- för den lilla och 169:- för den större !
och slutligen ett kanske onödigt köp men samtidigt måste alla duscha,
duschtvål från the body shop. 1 liter för 225:-, dyrt men så värt det om ni frågar mig för den luktar fantastiskt !!! (nu hoppas jag bara att jag slipper skäll från karln, hihi)




RSS 2.0