<3

Du är en fantastisk människa som förgyller mitt liv och min vardag. Du får mig att må bra och jag älskar den fantastisk känsla du ger mig i magen och hjärtat varje gång jag ser på dig och när du ser på mig.
Du är den som gör mig lycklig i alla situationer och får mig att känna mig som den enda, som någon speciell.
Jag älskar ditt skratt, ditt leende och att jag är den som får dela din vardag men framförallt att få vara den som gör dig lycklig och får dig att må bra.
Nu har det varit vi i ett år och jag ser fram emot att spendera ytterligare nittionio år till med dig,
Jag älskar dig <3


Who's that Chick, who's that ..

Det blev ingen lägenhet för några dagar sedan och nu verkar det även som att det inte kommer att bli någon utlandsresa, men jag håller ännu tummarna för det är nästan en vecka kvar !
Igår firade vi jul hos andra halvan släkten och idag ska jag  hem till mami för att fira jul igen och få lite klappar.

Sedan taggar det förfest, blir dock ingen utgång för mig då jag ska infinna mig på jobbet 07.00 imorgon för rea starten ;)
Men änsålänge bjuder jag på den här sköna iaf !


Depend Nagellack

För ett tag sedan köpte jag ett depend nagellack inne hos Cubus som har väldigt förmånliga priser på dem.
Två för 39:-. Blev riktigt nöjd med det helglittriga måste jag säga, hade förväntat mig att det skulle vara lite småbarns nagellack aktigt med få glitterkorn och fel hade jag. Det är fullt med glitter och lystern på lacket håller sig galant med ett överlack. En negativ sak var att lacket inte hade så hög hållbarhet och lossnade lätt längst ut på nageln efter ett par dagar, målar man med ett överlack kunde detta förskjutas ytterligare några dagar.
Jag rekomenderar verkligen !



Hahah sämsta bilden dock, men man ser någorlunda iaf :)


Vackra bocken

Vilken vinter bocken fått hitils iår, mutning, försök för kidnapning, försök till nedbränning etc.
Här näst är det väl bara någon som ska lyckas bränna ner den, vanligtvis sker det innan jul så 5 days to go ;)



Och idag är jag supersupersupersuper nervös, hela magen kittlar och jag kan bara inte låta bli att fundera på hur det kommer gå imorgon. Det är big day redan, det betyder att imorgon är budgivningen för lägenheten jag la ut för några dagar sedan. Det här bestämmer både vad jag kommer att göra på nyår samt vad jag kommer att göra i början på nästa år. Jag håller tummarna och jag hoppas att alla andra gör det med mig ! Jag hoppas så mycket, hoppas att det här är det verkligen.

Äntligen en fungerande Kamera

Efter mycket tjat, tårar, skrik, stress, papper, krångel och framförallt tid(!) så har min kamera kommit tillbaks till min famn.

För er som orkar läsa så finns förklarningen här nedanför
I maj 09 inköpte jag min canon ixus 100IS, garantin på canons varor gäller bara ett år och i juni 10 gick kameran i krash efter att den varit inne på verkstaden redan två gånger tidigare.
I juli fick jag hem ett kostnadsförslag på att verkstaden inte skulle fixa kameran gratis då garantin gått ut för en månad sedan(!), förslaget jag fick var att det skulle kosta mig drygt 2100:- att reparera kameran (helt sinnessjukt då kameran som ny 09 kostade 3100:- och nu 2010 kostar den 1900:- att köpa ny?)
Självklart gick jag in på butiken där jag köpt kameran och klagade och ville göra en reklamation på varan. Först och främst tog det typ 6 veckor innan jag äns fick hem reklamationspapprena eftersom att alla i butiken samt verkstaden var så virriga och bara skyllde på varandra.
Efter tusen olika papper som skulle skickas in och allt var klart och inlämnat i mitten på oktober väntade jag på svar och antog att det skulle komma, men tiden gick och det han bli december.
Då var jag in i butiken för säkert tjugonde gången och de sa att de skulle höra sig för och återkomma till mig, en vecka senare fick jag tjata på dem igen och de skulle återkomma dagen efter och gjorde inte det denna gången heller, flyförbannad var jag då kan jag lova. Så arg och irriterad går jag in på butiken igen och skriker tusen gång på butikschefen som tillslut ringer runt när jag står på plats och får tillslut kontakt med personen som bearbetat ärendet. Och till svar i telefonen får han "Vi skrotade kostnadsförslaget och skickade en ny kamera till er i AUGUSTI" Altså har butiken missat att kameran har funnits där flera månader fast jag har varit in och frågat om den en miljon gånger.


In till verkstaden skickade jag en fin, men sliten röd canon och fick tillbaks en sprillans ny i svart i går. Och jag tänker aldrig mer i livet köpa något på expert kan jag lova, sämst service.

   

Loca loca loca

Oj vad det märks att bloggen blir lidande så fort jag har fullt upp att göra.
Som idag har det stått en hel del på listan, började dagen kl 10 med att gå upp,

göra mig klar
packa smått och gott och åka ut till huset.
Väl där lämnade jag av väskan med prylar som skulle från lägenheten
och passade på att plockade upp en halv väska med fler saker som skulle dit.
Åkte in till stan och skrev in mig på arbetsförmedlingen igen
Åkte direkt hem för att städa lägenheten ren
diskade en hög som låg i köket
och slutligen städade garderoben/förrådet.

Så nu är det skinande rent iaf ;)
imorgon blir listan nästan lika lång, men det får ni i ett annat inlägg, just nu bjuder jag bara på den här sköna:


Vill ha dig Lägenhet

Familjen och jag med pojkvän har precis börjat spana in en ny lägenhet åt oss. Kan bara inte sluta tänka på hur skönt och underbart det skulle vara om vi skulle få den!
Sitter hela tiden och funderar på hur man skulle kunna göra om den (eftersom att det är ett renoveringsobjekt)
Och har vi riktigt tur och nu haffar lägenheten så kanske det tillochmed blir en inflytt innan nyår eller en fantastisk start på det nya året. Få börjar köpa massor med fina hemma saker och bara njuta av att ha något eget!
Längtar och håller tummarna, hur länge ska man behöva leta för att hitta något vettigt typ.

Men nu ska jag springa iväg till gymmet med anki som väntar på mig ! :D


Slödag

Åh idag vaknade jag upp i lagom tid vid 11 och lat som jag är idag så tog jag mig bara en spela och sitta vid datorn dag. Nu däremot kommer karln hem snart och det ser ut som ett bombnedslag så därför stängde jag av spelen och tänkte sätta igång och städa lite istället. Men Killer (katten) vill ju självklart inte det eller, såfort jag satte mig vid datorn hoppade han upp i knä och nu ligger han och myser på datorn och slickar på min arm, gulligt :)

   

bildern är från fönster på jobbet häromdagen


Spa

Kom för en stund sedan hem efter ett kanonmys med flickorna från jobbet.
Istället för personalfest så åkte vi alla iväg till Aqua spa & relax här i stan.
Mellan kl 18-21 fick vi gå runt i morgonrock & tofflor och avnjuta underbar mat, spa behandlingar, bubbel och ångbad, bastu och tjejsnack såklart eftersom att det bara var vi som var där på privatkväll :)
Väl behövligt och jag kände mig lagomt utvilad och såsig när jag kom hem.

Fick dock inga bilder tyvärr eftersom att jag glömde bort kameran helt
Nu däremot väntar sängen, natti

Läsvärt

När jag var på flygplatsen i bangkok härom veckan och skulle flyga hem fångades mitt intresse av en ganska intressant sak på taxfreen, nämerligen en bok.
Men självklart inte vilken bok som helst eftersom att jag avskyr att läsa. (av ett tiotal böcker jag försökt läsa så har en tidigare fångat mitt intresse.)

Den här speciella boken var the style strategy av Nina Garcia. Trots alla dåliga odds så köpte jag boken som ropade mitt namn i hyllan och den var definitivt läsvärd, nästan älskvärd!
Boken handlar om hur man får en personlig stil, mode och shopping att gå ihop och mycket om vad man ska spendera lite extra på. Den tar även upp ämen som att inte humörshoppa eller att impulshandla och konstigt som den shoppaholic jag var, så känns det som att boken har lärt mig och fått ner mig på jorden igen från mitt shoppingmoln, fått mig att investera smartare och just att sluta impulshandla. Jag trodde aldrig att det skulle hända ! Mycket av sakerna känner man igen sig i och vet om man bara tänker efter men sen gäller det att påminna sigsjälv om det.
Jag kan säga att för alla er som har en garderob med kläder men inget att ha på er: Läs boken


All night, all night, all night



Feel my troubles fading to the rhythm of your heart beat,
When we´re together,
Everything just comes together baby


Första December

Det är helt sinnessjukt att det redan är december ! Tiden går så jävla fort, känns som att det bara är början på november. Snön fortsätter att falla utanför och det är drygt -7 grader ute.
Jag längtar verkligen till jul, det ska bli helt underbart.
Men nu ska jag göra mig iordning för att åka hem och hämta ett par gymskor så att jag kan bege mig iväg till gymmet för lite spinning i eftermiddag ;)

Bilden är tagen från mitt fönster hemma i huset där familjen bor, ut mot bakgården och skogen. Taget förra året


All i want for Christmas ..

Is ?
Ja helt ärligt så vet jag inte vad jag vill ha i julklapp iår.
Pengar känns så dumt för då vet jag att jag bara kommer att slösa det på onödiga saker så som fika eller smink eller mat. Presentkort någonstans skulle väl inte vara helt fel, typ som på IKEA eller Cervera, för då kommer det att komma till användning.
Det skulle väl vara ganska roligt att få en Sony ericsson X10 mini pro eller varför inte en Ipod shuffle 6g !
Samtidigt som om jag får prioritera ett presentkort för 2000:- eller en mobil så skulle jag nog välja presentkortet ändå, hm .. sätter nog upp en Ipod nano 6g på listan faktiskt, för den är ju inte nådigt häftig eller !


RSS 2.0