It's a sick obsession

and I love it!! Kärlek för 599kronor.
Nya skor från Nelly trend, äntligen mina, längtar tills våren kommer på riktigt så jag kan börja använda dom


It's a Zenbook

Vårat senaste tillskott, mycket nöjd över en superb och fin Asus UX31. Har inte hunnit provkört den riktigt men hoppas på att den kommer tjäna oss bra på flygresan med drygt 7 timmars batteritid (ska presentera Angelica för Plants Vs. zombies under flygturen ;) ) Och den är väl bland det snyggaste man har sett! namnam.



Countdown

Nu har the final countdown dragit igång! På Lördag åker vi och jag har sjukt mycket att göra tills dess.
Igår hade jag matteprov och håller tummarna för att det har gått riktigt bra även fast jag inte förväntar mig ett godkänt (vill nämligen inte bli besviken)

såhär ser sista delen av veckan ut iallafall:
6e - Idag vart det massa plugg i juridik så jag slipper när jag är borta och har även börjat smygpacka väskan, tvättat allt samt varit iväg på marykay provning (får hem lite grejs därifrån när jag kommer tillbaks från resan :)
7e - Imorgon ägnas åt ännu mer pluggande, packa klart allt som går i reseväskan och sedan försöka hinna åka förbi vännerna för att kika deras packning inför resa.
8e - Tokintensiv dag med förstärkning på Malins naglar, Göra mina naglar, Göra Sandras naglar, fixa sista bokningspapprena med allt inför resan och slutligen avsluta ikvällen med två flickor och lite vin :)
9e - Städa hela lägenheten, diska, slänga grovsopor, dammsuga, moppa och på kvällen fixa två par naglar.
10e - Avresedagen!! Vi blir upphämtade innan nio och far iväg till det sköna fantastiska Thailand!


Bild från Thailand 2008


Frost




Det här underbara värdet vaknade jag upp till imorse! Det var så jäkla vackert att kika ut på baksidan av lägenheten när allt är kritvitt :) Inte ett dugg med snö men ruggigt mycket frost. Men nu måste jag tyvärr 
återgå till mitt tråkiga pluggande, det går supersegt av någon anledning. Längtar lite för mycket till middag
och bingo hemma hos oss kl 18 ikväll :D


Minimal Rocker

Det känns som att jag vill bli lite sån just nu, stor trend inne på gina tricot och jag får craving efter nästan allt det! och ännu mer, drägglar främst efter en snygg rock t-shirt och ett par skor med nitar .. kanske för att det är mest det jag saknar för att göra looken hel. Alla kläder från ginatricot, skor från Nelly


RSS 2.0